Podzimní editorial Vigvam Němčice
top of page

Podzimní editorial Vigvam Němčice

Podzim má v sobě něco magického, co si člověk nemůže nezamilovat. Je to období, kdy se příroda obléká do svých nejkrásnějších šatů, slunce se stává mírnějším a vše kolem se zdá být nějakým způsobem více poetické. Pro mě, jakožto milovníka všeho podzimního bylo jasné, že další editorial musí zachytit právě tu podzimní atmosféru – a jaké lepší místo pro toto dobrodružství než Vigvam v Němčicích.


Vigvam v Němčicích byl pro tento projekt jako stvořený. Jeho rustikální kouzlo a spojení s přírodou nám umožnilo vytvořit dokonalé zázemí pro náš podzimní svatební editorial. Vize byla jasná: zachytit sytost a teplotu podzimních barev, nechat se unést kouzlem padajících listů a využít zlatého světla, které je pro toto roční období tak charakteristické.


Intimní párové focení
Svatební focení

Vybrat šaty byl pro mě velký oříšek ale myslím že se povedlo. Šaty jsou z Ateliéru Klér. Tyto šaty nebyly jen obyčejným kouskem látky, ale spíše uměleckým dílem.


Samotné focení bylo jako cesta do pohádky. Mírný podzimní vánek, který přinášel vůni zralých plodů a vlhkou zemi, vytvářel dokonalou atmosféru. Slunce, probíjející se skrz koruny stromů, barvilo scénu do zlatavých a měděných odstínů, přičemž každý záblesk světla zdůrazňoval krásu momentu. Nevěsta a ženich, obklopeni touto kouzelnou scenérií, působili jako by byli součástí nějakého starého, dobrého příběhu.




Líčení pro nevěstu vytvořila




ženich při párovém focení
ženich

Květiny a dekorace

Každý detail byl pečlivě promyšlen, od výběru květin, které měly odrážet bohatství podzimní palety, až po výběr dekorací, které měly prostor oživit.





Místo je naprosto netradiční a nikdo by nehledal v nížinách kolem Kolína Vigvam :-) a přesto tu jeden je.



pár při focení před Vigvamem
focení před Vigvamem




Nesmíme samozřejmě zapomenout na jednu z nejdůležitějších věcí na svatbě a to samozřejmě dort a jiné sladkosti. A Martinka je opravdu kouzelnice




Závěrem bych chtěla říci, že podzimní svatební editorial v Vigvamu v Němčicích nebyl jen dalším projektem. Byl to výlet do hlubin krásy, kterou nám podzim přináší. Ukázal nám, že i když je podzim časem konců, je také plný příběhů o lásce, nových začátcích a nesmírné kráse.

105 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page